"Als je het goed doet, worden je zakken vanzelf gevuld"

28 januari 2018, 09:00   Bijgewerkt: 28 januari 2018, 11:35

Vrijdag kondigde Mimoun Mahi aan dat hij het seizoen definitief afmaakt bij FC Groningen, zaterdag was hij met een fraai doelpunt belangrijk tegen Heracles Almelo (3-3). De 23-jarige buitenspeler wil nog een half seizoen vlammen in Groningen, om vervolgens een mooie stap te maken. Hij hoopt op een club uit Engeland of Spanje. "Elke week zit ik op de bank om naar wedstrijden in die competities te kijken." 

Mahi keerde tegen Heracles terug in de basis en was ouderwets op dreef. Hij haalde regelmatig de trukendoos open en pegelde kort voor rust de 3-1 tegen de touwen. Toeval of niet, na zijn wissel in de zestigste minuut kreeg Groningen nog twee doelpunten om de oren. "Ik heb wat lichte klachten aan mijn kuit, maar ben blij dat ik

weer in de basis stond. Ik heb zestig minuten pijnvrij kunnen spelen. Uit voorzorg hebben we besloten om me te wisselen. Jammer dat we nog twee onnodige tegengoals kregen", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"De oude Mahi was weer te zien"

De Marokkaan is, nu de geruchten over een transfer zijn verstomd, weer vrij in zijn hoofd. "Je wilt er niet aan denken, maar als je echt de keuze hebt gemaakt, dan ga je weer lekker vrijuit voetballen. Vandaag was de oude Mahi weer te zien. Het was lekker acties maken, gevaarlijk zijn en mijn man passeren. Ik wil de mensen de komende zes maanden laten genieten van de oude Mahi. Mijn doelstelling is om het publiek te vermaken en ervoor zorgen dat we punten pakken."

"Kans op zomers vertrek is honderd procent"

Een transfer puur voor het geld ligt dan ook niet in de lijn der verwachtingen. "Ik voetbal voor mijn plezier. Het financiële gedeelte is heel belangrijk, want na je carrière moet je wel binnen zijn. Maar ik denk daar nu niet aan. Ik ben een jongen die plezier heeft in het voetbal. Als je het goed doet, worden je zakken vanzelf wel gevuld."

Hij hoopt op een club uit Engeland of Spanje. "Elke week zit ik op de bank om naar wedstrijden in die competities te kijken, dus daar ligt zeker mijn voorkeur."

Door: Remco Jacobi [photo,111577,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen