PSV neemt afscheid van Brood en stelt Robbemond aan

26 juni 2018, 18:35

PSV heeft Reinier Robbemond toegevoegd aan de technische staf van PSV. Dat betekent dat Ruud Brood vertrekt uit Eindhoven. Daarnaast blijft specialistentrainer Boudewijn Zenden langer in Eindhoven, en is het contract van keeperstraner Ruud Hesp opengebroken tot medio 2020. "Daarmee is de staf voor de A-selectie compleet", aldus directeur Toon Gerbrands.

Robbemond was het afgelopen seizoen werkzaam bij Willem II, waar hij in de laatste maanden Erwin van de Looi verving als interim-trainer. Brood was assistent-trainer onder de naar Fenerbahçe vertrokken Phillip Cocu. Met Van Bommel aan het roer is er voor hem geen plek meer.

"De hoofdtrainer van PSV heeft vanzelfsprekend grote invloed op de staf waarmee hij werkt. We respecteren de wens van Mark en gaan met Ruud Brood in overleg om de zaken op een nette manier af te wikkelen", zegt Gerbrands op de website van PSV.

Robbemond, Zenden (hij verlengde zijn contract met een jaar), André Ooijer en de kersverse hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber leiden woensdag de eerste groepstraining van PSV. Van Bommel, die dinsdag met Australië werd uitgeschakeld op het WK, meldt zich donderdag.

Win zes keer je inzet als ook Nigeria wint van Argentinië!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen