Buitenland: Lazio klopt SPAL, succesreeks Alavés ten einde

4 november 2018, 14:44

Net als de andere topclubs in Italië heeft ook SS Lazio geen fout gemaakt in de Serie A. De hoofdstedelingen hadden zondag weinig moeite met het verslaan van SPAL. In eigen huis werd het 4-1.

Ciro Immobile had het in de eerste helft op zijn heupen tegen SPAL. De spits scoorde twee keer, al was Mirko Antenucci namens SPAL ook trefzeker. In het tweede bedrijf slaagde de uitploeg er niet in om terug te komen, aangezien Danilo Cataldi de marge een kwartier na de pauze weer twee maakte. Marco Parolo maakte er vervolgens ook nog 4-1 van. De winst staat voor Lazio in het teken van eerherstel, want de nummer vier van de competitie verloor vorige week met 0-3 van concurrent Internazionale.

Deportivo Alavés wint niet

Deportivo Alavés is bezig aan een geweldig seizoen, maar heeft zondag een misstap begaan. De nummer drie van La Liga kwam al na vier minuten op 0-1 bij Eibar via Manu Garcia, maar verloor toch met 2-1. Rubén Duarte kreeg bij de bezoekers al snel rood en ook Eibar eindigde het duel niet met elf man, omdat Pablo De Blasis kort na de pauze ook kon gaan douchen. Toch slaagde de middenmoter erin om te winnen. Doelpunten van Joan Jordán en Papakouli Diop zorgden voor de winst. Alavés won de voorgaande drie duels, waaronder van Real Madrid, maar moet nu dus even een pas op de plaats maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen