Drama voor PSG: ook Mbappé loopt blessure op in interland

20 november 2018, 21:44   Bijgewerkt: 20 november 2018, 22:17

Het is vanuit het opzicht van Paris Saint-Germain een dramatische avond. Eerder op deze dinsdagavond liep Neymar bij Brazilië een blessure op en alsof dat nog niet erg genoeg is voor de club, is ook Kylian Mbappé geblesseerd geraakt.

De aanvaller, die vanavond aanvoerder was bij Frankrijk, botste hard op de keeper van Uruguay en liep een schouderblessure op. Hij probeerde de wedstrijd te vervolgen, maar had teveel last van zijn schouder en liet zich nog voor de pauze wisselen in de oefeninterland.

Uiteraard vreest PSG voor een ernstige blessure van Mbappé, zeker nu ook Neymar een kwetsuur heeft opgelopen. Er komen voor de topclub drukke en belangrijke tijden aan, met name in de Champions League. Volgende week wacht de kraker tegen Liverpool.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen