Trotse spelers sc Heerenveen betalen tickets uitsupporters

24 februari 2019, 09:01   Bijgewerkt: 24 februari 2019, 09:12

De vreugde was groot bij de spelers én supporters van sc Heerenveen na de knappe zege op Fortuna Sittard. De Friezen keken zaterdagavond na een halfuur nog tegen een 2-0 achterstand aan, maar pakten uiteindelijk de welkome volle buit door met 2-4 te winnen. Na de wedstrijd had aanvoerder Daniel Høegh nog meer goed nieuws voor de fans.

De 251 supporters die naar Sittard waren meegereisd voor de verre uitwedstrijd, krijgen hun kaartjes terugbetaald. "Ik wil graag zeggen dat de steun van onze fans écht fantastisch was. De spelers hebben er daarom voor gekozen om de tickets van de fans voor vandaag te betalen", begint Høegh in gesprek met FOX Sports. Het was voor Heerenveen de eerste uitzege sinds 8 december, toen Willem II met 1-5 werd verslagen. Door de overwinning is de Friese club naar de tiende plaats gestegen. 

Heerenveen begon zwak aan de wedstrijd, maar trok na rust het duel naar zich toe. In de slotfase had de Friese formatie eigenlijk een strafschop tegen moeten krijgen na een overtreding van Høegh op Andrija Novakovich, maar op aanraden van de VAR besloot Pol van Boekel de thuisploeg geen penalty toe te kennen. "Ik steek mijn voet uit en hij schopt tegen mij been. Ik weet het niet, maar het is bijzonder", zet ook Høegh zijn twijfels bij de beslissing van Van Boekel.

Lees ook: Van Boekel baart opzien met keuze: "Soms is het mindfuck"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen