Gisteren gemist: penalty-unicum voor Isak, winst Willem II en AZ

31 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 30 maart 2019, 23:48

n de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 30 maart

Penalty-hattrick van Isak is tien man Fortuna te machtig

Drie kwartier met een man meer én drie (!) penalty's mee: het zat Willem II zaterdagavond bepaald niet tegen tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Tricolores wonnen de knotsgekke wedstrijd ook, doordat Alexander Isak alle drie de strafschoppen benutte. Bekerfinalist Willem II klimt hierdoor naar de achtste plaats en mag serieus dromen van Europees voetbal. Fortuna blijft in de middenmoot hangen en staat nog altijd slechts vier punten boven de degradatiestreep.

Hattrick Buitink levert Vitesse slechts punt op in spektakelstuk

ADO Den Haag en Vitesse hebben zaterdag aan een uiterst vermakelijk duel beiden een punt overgehouden. Lang ging Vitesse met 2-3 aan de leiding door een hattrick van basisdebutant Thomas Buitink, maar bij het ingaan van het Haags kwartiertje bezorgde clubheld Lex Immers zijn team alsnog een punt: 3-3. De grootste kansen waren daarna voor Vitesse, dat Tim Matavz eindelijk zijn rentree zag maken.

AZ wint nipt van zeer defensief Groningen en passeert Feyenoord

AZ heeft zaterdagavond door te winnen van FC Groningen de derde plaats overgenomen van Feyenoord. In een tegenvallend duel in Alkmaar zorgde Ron Vlaar voor de enige treffer door uit een hoekschop raak te koppen: 1-0. Door overwinning is AZ nu drie punten los van Feyenoord, dat zondag op bezoek gaat bij FC Utrecht. AZ handhaaft zich met de zege aan kop van de ranglijst van 2019.

Onbegrijpelijke flater Donnarumma zorgt voor nederlaag AC Milan

In het buitenland heeft een gigantische fout van Gianluigi Donnarumma AC Milan een resultaat gekost bij Sampdoria. De Italiaanse doelman ging na ongeveer dertig tellen de mist in en zorgde daarmee al razendsnel voor de eindstand. In België ging het Anderlecht van Fred Rutten hard onderuit bij Genk.

Panenka-vrije trap van Messi helpt Barça aan derbywinst

Makkelijk ging het niet, maar onder meer dankzij een Panenka-vrije trap van Lionel Messi heeft FC Barcelona in eigen huis afgerekend met Espanyol. In de Catalaanse derby hielden de gasten lange tijd stand, maar een opzienbarende vrije trap van de Argentijn zorgde uiteindelijk voor de minimale overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen