Feyenoord legt El Bouchataoui (19) twee jaar langer vast

2 mei 2019, 12:18

Feyenoord het het contract van Achraf El Bouchataoui (19) opengebroken en verlengd. De talentvolle middenvelder lag al vast tot 2020, maar is voor zijn goede ontwikkeling beloond en ligt met zijn nieuwe contract tot en met 2022 vast in De Kuip. "Dit is een belangrijke volgende stap voor mij."

Dat maakt Feyenoord bekend via de officiële kanalen. Afgelopen week was hij in de Klassieker 019 heel belangrijk voor de Rotterdammers, daarin scoorde hij namelijk twee keer. "Ik zie natuurlijk hoe snel het is gegaan voor Orkun (Kokcü) en Tyrell (Malacia). Bij Feyenoord is de kans er gewoon voor eigen jeugd om door te breken. Het is heel mooi om je harde werken beloond te zien worden met een hernieuwd contract, maar het is een signaal om minstens even hard te blijven werken om die stap naar Feyenoord 1 te maken", aldus El Bouchataoui.

Ook scheidend technisch directeur Martin van Geel is blij met de deal. "We willen hem de kans geven om hier bij Feyenoord, wat zijn club is sinds de F-jes, door te breken en het eerste elftal te bereiken. Hij zal dan ook in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 mee gaan trainen op 1908 om zich zo te kunnen bewijzen." Mogelijk dat hij onder Jaap Stam dus al een plekje krijgt in de eerste selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen