Publiekswissel in kolkende ArenA 'doet veel' met Ziyech

13 mei 2019, 12:25

Hakim Ziyech vond de publiekswissel die hij zondagmiddag kreeg van Erik ten Hag een bijzonder moment. De middenvelder van Ajax werd naar de kant gehaald en werd door heel de Johan Cruijff ArenA uit volle borst toegezongen. "Doet veel met mij. We weten allemaal hoe het gelopen is het laatste jaar. Dat het nu zo is, ben ik heel blij om."

Dat zei hij over het clubkanaal van Ajax. Vorig seizoen werd hij meermaals uitgefloten door de eigen fans, maar dit jaar is alles anders en wordt de middenvelder terecht volop toegezongen. Sowieso voelde Ziyech de support van de achterban. "We hebben de steun van de fans gevoeld. Voor iedereen is dit een schitterende dag. Het begon niet goed, maar het eindigde wel goed", zei Ziyech over de 4-1 overwinning op FC Utrecht. 

"Uiteindelijk zijn we niet echt in de problemen gekomen. We raken sowieso niet snel in paniek en zijn ons ding blijven doen", aldus de Marokkaan, die de 1-0 van AZ ook goed meekreeg in Amsterdam. "Heel het stadion springt op, dan krijg je wel zo'n gevoel. Bij een corner zag ik een vriend zitten en die deed met z'n vingers '1-0'. Dus dat kreeg ik wel mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen