Neymar afwezig bij Paris SG: "Onderhandelingen gaande"

10 augustus 2019, 14:19
Foto: © ProShots

Neymar ontbreekt zondag bij Paris Saint-Germain in de thuiswedstrijd tegen Nîmes, in de eerste speelronde van het nieuwe Ligue 1-seizoen. Over het waarom van de absentie van de Braziliaan verschillen de verklaringen van de Franse topclub.

Volgens coach Thomas Tuchel is Neymar nog niet volledig hersteld van een blessure en is hij er daarom niet bij tegen Nîmes. Leonardo, de sportief directeur van Paris SG, bevestigt echter dat er wordt gesproken over een transfer van de aanvaller. "De onderhandelingen zitten in een verder stadium dan eerst, maar er is nog geen akkoord", aldus Leonardo.

Neymar wordt gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona, dat hem twee jaar geleden nog voor een recordbedrag van 222 miljoen euro verkocht aan Paris SG. Spaanse media meldden zaterdag dat ook Real Madrid interesse heeft in Neymar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen