Dolberg blij met eerste doelpunt namens Nice: "Teamgoal"

22 september 2019, 11:58

Kasper Dolberg maakte zaterdagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van OGC Nice. Met zijn treffer droeg hij een steentje bij aan de 2-1 zege op Dijon en dat zorgde voor tevredenheid en opluchting bij de Deense aanvaller. "Ik kreeg de bal op een presenteerblaadje aangeboden. Het was een teamdoelpunt."

Dat zei hij op het clubkanaal van OSG Nice. Geheel in de stijl van de Deen maakte hij op fraaie wijze de gelijkmaker middels een subtiel lobje. "Het is altijd goed om te beginnen met een treffer", glimlachte hij later tegenover de Franse media. "Ik voel me fysiek erg sterk, al ben ik nog niet in mijn optimale vorm. Dit is een goede weg: het voelt ook lekker om te winnen bij mijn thuisdebuut. Dit hadden we nodig."

Ook trainer Patrick Vieira was blij met de eerste treffer van de Deen, laat hij weten op de clubsite. "Het is goed voor hem dat die bal erin ligt. Aanvallers moeten scoren om zelfvertrouwen te krijgen. Dit doelpunt zal hem goed doen en ik ben ook blij met de pass die Adam Ounas gaf", zei de trainer.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen