Chadli laat kwakkelend Anderlecht eindelijk weer eens lachen

4 oktober 2019, 22:32

Na een turbulente week heeft Anderlecht eindelijk weer een succesje geboekt. De dit seizoen voor geen meter draaiende Belgische grootmacht won het uitduel met Charleroi: 1-2. De ervaren Nacer Chadli werd de man van de wedstrijd.

En dat alles na een week waarin het wederom onrustig was. Paars-wit nam afscheid van technisch directeur Frank Arnesen en stelde Frank Vercauteren aan als nieuwe oefenmeester. De supporters beginnen langzaamaan ook genoeg te krijgen van de onrust, want op bezoek bij Charleroi waren er veel kritische spandoeken in het uitvak te zien.

Bij rust leek het wederom een teleurstellende avond voor de nummer dertien van België te worden. Yari Verschaeren had Anderlecht weliswaar op voorsprong gezet, maar kort voor rust maakten de gastheren via Mamadou Fall de niet onterechte gelijkmaker.

In de tweede helft kwam de driepunter voor Anderlecht, met Michel Vlap en Derrick Luckassen in de basis, alsnog als het gewenste geschenk uit de hemel. Nacer Chadli maakte halverwege de tweede helft de 1-2 en besluit een – wederom – turbulente Anderlecht-week eindelijk weer eens met drie punten. Het was pas de tweede overwinning van dit seizoen voor de ploeg uit Brussel.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen