Underdog Wormuth: "Noem één reden waarom wij favoriet zijn?"

17 januari 2020, 13:43

Heracles Almelo bezet de negende plaats in de Eredivisie en gaat zondag op bezoek bij FC Emmen dat veertiende staat. Op papier is Heracles de favoriet, maar denkt trainer Frank Wormuth heel anders over. Hij verwacht een heet middagje.

Wormuth stelt tegenover De Stentor dat niet Heracles, maar Emmen favoriet is. "Absoluut. Noem me één reden waarom wij de favoriet zijn? Emmen heeft thuis een geweldige mentaliteit", vertelt de trainer. De Duitser heeft enkele vraagtekens voor het duel in Drenthe.

Robin Pröpper kampt met een knieblessure en is een twijfelgeval. "Als Robin zaterdag kan trainen, dan speelt hij zondag", aldus de coach bij RTV Oost. "Maar ik acht de kans niet groot. Er is een mri-scan gemaakt van zijn knie, alles ziet er goed uit. Het is alleen dikker, we weten niet waarom." Als hij niet speelt, dan neemt Dario van den Buijs zijn plek over. Silvester van der Water is door ziekte eveneens een twijfelgeval.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen