Druk op De Gea neemt verder toe: "Hij moet die bal hebben"

20 juli 2020, 11:48
Druk op De Gea neemt verder toe:

David De Gea heeft wederom geen beste beurt gemaakt bij Manchester United. De Spanjaard stond jarenlang bekend als één van de betere doelmannen ter wereld, maar worstelt al tijden met zijn vorm. Ole Gunnar Solskjaer erkent dat de keeper teleurstelde tegen Chelsea (3-1 verlies).

United verloor de halve finale van de FA Cup mede door twee blunders van De Gea. Bij de eerste goal van Olivier Giroud zag de keeper er niet goed uit en bij een schot van Mason Mount ging hij zelfs gruwelijk de fout in. "David weet dat hij die bal moet hebben", zei Solskjaer na afloop in de media. "Voor een veldspeler is het makkelijker om een fout te herstellen dan voor een keeper. Dat is nou eenmaal zo. David had daarna enkele geweldige reddingen, maar hij had die bal moeten pakken."

De 29-jarige De Gea speelt sinds 2011 bij Manchester United en heeft nog een doorlopend contract. In Engeland wordt er steeds vaker gesteld dat Dean Henderson, die als huurling geweldig speelt bij Sheffield United, de kans moet krijgen onder de lat bij Manchester United. Hij keert deze zomer terug naar Old Trafford, waar Sergio Romero momenteel de nummer twee in de pikorde is.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen