Lampard en Solskjaer kibbelen in aanloop naar halve finale

18 juli 2020, 15:08
Lampard en Solskjaer kibbelen in aanloop naar halve finale

De verhoudingen tussen Chelsea en Manchester United zijn door de managers op scherp gezet. In aanloop naar de halve finale van de FA Cup gooide Frank Lampard olie op het vuur. Dat leidde tot een felle reactie van zijn collega Ole Gunnar Solskjaer. Lampard suggereert dat de videoscheidsrechter Manchester United bevoordeelt.

"De VAR moet duidelijke beslissingen nemen. Het is verwarrend dat duidelijke foute beslissingen niet worden bekeken en herzien. Dit is een paar keer gebeurd en dat is vreemd", aldus Lampard op de persconferentie. "Soms zit het mee en soms zit het tegen, maar Manchester United is nu een paar keer in het voordeel geweest."

Solskjaer is niet gediend van die opmerking. "Het lijkt erop dat mensen invloed willen uitoefenen op de personen die beslissingen nemen. Ik hoor mensen zeggen dat we vaker geluk dan pech hebben", verwijst Solskjaer ook nog naar een opmerking van José Mourinho. "Laten we de feiten er eens bijpakken."

Lees ook: Lampard blij met Ziyech: "Het is mooi voor hem om mee te doen"

Tijdens zijn perspraatje komt Solskjaer met meerdere voorbeelden om het ongelijk van Lampard te bewijzen. "In de laatste minuut tegen Tottenham werd ons een penalty ontnomen, dat had ons twee punten extra kunnen opleveren. Oriol Romeu (Southampton, red.) had een rode kaart moeten krijgen, Mason Greenwood liep bijna kreupel. Tijdens de nederlaag tegen West Ham United moest Mark Noble van het veld gestuurd worden. Dus eigenlijk zou ik moeten klagen over de beslissingen tegen ons. Maar laat andere mensen daar maar over praten. Ik wil er niet te veel op ingaan, straks kom ik in de problemen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen