Graafschap pakt koppositie en vergroot problemen Dordrecht

14 november 2020, 18:27   Bijgewerkt: 14 november 2020, 19:15

De Graafschap heeft FC Dordrecht zaterdagmiddag nog wat dieper in de problemen gewerkt. Een vroege openingstreffer van Mohamed Hamdaoui en een benutte strafschop van Ralf Seuntjens zorgden voor een 0-2 overwinning op de hekkensluiter van de Eerste Divisie. De Graafschap neemt daarmee de koppositie in de competitie over van Almere City.

Voor FC Dordrecht waren de omstandigheden in aanloop rondom het duel tegen De Graafschap niet optimaal. Interim-trainer Ben Kinds moest de wedstrijd door ziekte vanuit huis leiden, nadat eerder deze week trainer Harry van den Ham werd ontslagen wegens de slechte resultaten in de competitie. Met de nederlaag tegen De Graafschap is Dordrecht bezig aan een verliesreeks van vier wedstrijden. Pas één keer werd er gewonnen dit seizoen en met slechts vijf punten staat de ploeg onderaan in de Eerste Divisie. 

Met de overwinning heeft De Graafschap de druk op de topper tussen nummers twee en drie Almere City en SC Cambuur, die morgenavond (zondag) gespeeld wordt, nog wat opgevoerd. De club uit Doetinchem staat op 28 punten uit twaalf wedstrijden, maar kan weer ingehaald worden als Almere de nummer één van vorig seizoen weet te verslaan. Almere is met 27 punten slechts een punt verwijderd van de Superboeren. SC Cambuur heeft 22 punten, maar speelde nog een wedstrijd minder. 

Lees ook: Berenactie Heerenveen krijgt vervolg in Dordrecht met schapen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen