Van Wermeskerken duidelijk: "Was een handsbal"

13 december 2020, 09:27
Van Wermeskerken duidelijk:

PEC Zwolle-verdediger Sai van Wermeskerken draaide er na afloop van het verloren duel met Ajax (4-0) niet omheen: volgens de Japanner maakte hij hands in het duel met Dusan Tadic. De Amsterdammers kregen echter geen strafschop van scheidsrechter Pol van Boekel en ook de VAR greep niet in.

"Als ik het nu weer zie, is het duidelijk hands", zei Van Wermeskerken tegen FOX Sports. "Ik hoorde dat Tadic in mijn rug stond, dus ik moest hem afstoppen én proberen te koppen. Maar dit is een penalty, ik kan niet anders zeggen", aldus de rechtsback.

PEC ontsnapte bij dat moment, want de Zwollenaren stonden op dat moment al met 2-0 achter in de Johan Cruijff Arena. Vlak daarna werd het alsnog 3-0 door Antony, die scoorde na een assist van Ryan Gravenberch.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen