Van Dijk opnieuw in FIFA TOTY, geen Messi

22 januari 2021, 18:14

Virgil van Dijk heeft voor het derde jaar op rij een plek in het team van het jaar van FIFA. De momenteel geblesseerde verdediger van Liverpool vormt samen met Sergio Ramos het hart van de defensie. Ook zijn ploeggenoot Trent-Alexander Arnold heeft van EA Sports een plek in de basiself gekregen.

Opvallend is dat Lionel Messi voor het eerst in jaren ontbreekt. De Argentijn kende een wisselvallig jaar met FC Barcelona en greep naast de hoofdprijzen. Geen speler van Barça heeft daardoor een plek in het team gekregen. Hofleverancier is Bayern München, dat kampioen werd in Duitsland en de Champions League veroverde. Keeper Manuel Neuer, linksback Alphonso Davies, middenvelder Joshua Kimmich en spits Robert Lewandowski zijn terug te vinden in het elftal.

Kylian Mbappé en oudgediende Cristiano Ronaldo bezetten de flanken. Ronaldo brak deze week nog het all-time doelpuntenrecord van Joszef Bican en is ook op 35-jarige leeftijd nog een van de beste spelers ter wereld. Kevin de Bruyne (City) en Bruno Fernandes (United) houden de eer van Manchester hoog.

Het volledige team: Neuer; Alexander-Arnold, Van Dijk, Ramos, Davies; Kimmich, De Bruyne, Fernandes; Mbappé, Lewandowski, Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen