Heracles beslist over twaalf aflopende contracten

31 maart 2021, 12:14

Heracles Almelo heeft woensdagmiddag een update gegeven over een twaalftal aflopende contracten. Volgens de CAO moeten clubs deze - wanneer zij niet met de spelers door willen - voor 1 april formeel opzeggen. Voor Jeff Hardeveld en Daniel Mesenhöler is dat het geval.

"Een formele opzegging betekent niet in alle gevallen dat wat ons betreft een einde komt aan de samenwerking", lichtte technisch directeur Tim Gilissen op de clubwebsite toe. "Met een aantal spelers gaan we nog in gesprek over een langer verblijf. We kijken daarbij zoals elk jaar naar het raamwerk van de selectie voor volgend seizoen. De samenstelling van het team moet passen bij onze speelwijze en doelstellingen. Binnen dat kader maken we onze keuzes."

In ieder geval blijft Mats Knoester een jaar langer in Almelo; de optie in zijn contract werd gelicht. Ook Tim Breukers hoopt Gilissen langer vast te leggen. "Onze intentie is een jaar langer met elkaar door te gaan. Daarbij willen we Tim ook ondersteunen met het starten van een traject ter voorbereiding op een maatschappelijke carrière." Lucas Schoofs, Koen Bucker, Mohamed Amissi en Navajo Bakboord kunnen ook rekenen op een nieuwe aanbieding.

Dat geldt zoals gezegd niet voor Hardeveld en Mesenhöler. Laatstgenoemde werd als extra doelman gehaald wegens de onzekerheid rondom corona, maar de club verwacht volgend seizoen aan drie keepers genoeg te hebben. Robin Pröpper kreeg wel een aanbod van de club, maar besloot zelf dat hij zich wilde 'oriënteren op andere kansen'.

Ismail Azzaoui, Teun Bijleveld, Janis Blaswich en Adrian Szöke zitten nog in hun eerste contract bij de club. Om die reden is de CAO op hen niet van toepassing en gaat de club met deze spelers pas later in gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen