De Mos overtuigd: "PSV kan als het meezit ook van PSG winnen"

16 augustus 2021, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos is erg onder de indruk van het spel van PSV in de eerste weken van het nieuwe seizoen. Met een B-elftal wonnen de Eindhovenaren afgelopen weekend van Heracles, terwijl ook in de voorronden van de Champions League indruk werd gemaakt. Komende twee weken wacht een tweeluik met Benfica. De Mos denkt dat PSV niet als underdog aan die duels begint.

In gesprek met Algemeen Dagblad-show Panenka is De Mos duidelijk. "PSV heeft echt enorm veel wapens. Die vier voorin kunnen allemaal topscorer worden", doelt hij op de gevaarlijke aanval met Eran Zahavi, Mario Götze, Noni Madueke en Cody Gakpo. Het aanvalskwartet deed de laatste weken al veel tegenstanders pijn. "PSV zal altijd tot scoren komen."

Volgens De Mos is PSV door weinig ploegen af te stoppen. "Ze kunnen in bepaalde fases van wedstrijden zó goed zijn... Als het een beetje meezit, kunnen ze in eigen huis ook van Paris Saint-Germain winnen. Het blufpoker van Roger Schmidt werkt heel goed." Door veel kenners wordt PSG getipt als beste ploeg ter wereld. "Ik zeg je dat zij nooit van hun leven de Champions League gaan winnen met dit team."

PSV maakte veel indruk door Ajax in de Johan Cruijff Schaal met 0-4 te verslaan. De Eindhovense formatie noteerde ook zeges tegen Galatasaray en FC Midtjylland en is daardoor nog altijd ongeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen