PSG wint opnieuw zonder Messi, duur puntenverlies voor Bosz

25 september 2021, 23:05

In de Ligue 1 heeft Paris Saint-Germain ook zijn achtste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De Parijzenaars hadden Lionel Messi en Georginio Wijnaldum niet nodig in de thuiswedstrijd tegen Montpellier. De bezoekers werden met een zuinige 2-0 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Mauricio Pochettino had in het eigen Parc de Princes wel basisplaatsen ingeruimd voor onder meer Neymar en Kylian Mbappé. Messi ontbrak vanwege een lichte blessure en moest Wijnaldum genoegen nemen met een plek op de bank. Vanaf de zijkant zag de Nederlander hoe Idrissa Gueye de 1-0 voor zijn rekening nam. In de slotfase mocht Wijnaldum nog even meedoen en was hij van dichtbij getuige van de 2-0 van Julian Draxler.

Het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz leek al vroeg een lastige avond tegemoet te gaan in eigen stadion tegen FC Lorient. Emerson werd namelijk al na veertien minuten van het veld gestuurd na het neerhalen van een doorgebroken speler. Niet veel later was Armand Lauriente ook nog eens goed voor de 0-1. In de tweede helft knokte Lyon zich terug en kwam het via Karl Toko Ekambi op gelijke hoogte. Daar bleef het bij in het Parc Olympique Lyonnais.

PSG staat na acht wedstrijden dus nog altijd op de volle 24 punten. Achtervolger Olympique Marseille staat op veertien punten, maar heeft pas zes wedstrijden achter de rug. Bosz maakt met zijn Lyon een behoorlijke pas op de plaats. De grootmacht heeft na acht duels twaalf punten en is de nummer zeven van de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen