Eto'o ziet perfecte match tussen Onana en Internazionale

23 oktober 2021, 19:02

Samuel Eto'o hoopt dat André Onana zijn loopbaan voorzet bij Internazionale. De voormalig topspits denkt dat de doelman en club uitstekend bij elkaar passen.

"Ik zou Inter aanbevelen bij Onana en André - een topkeeper - bij de leiding van Inter", wordt Eto'o geciteerd door Tuttosport. De Kameroener weet waarover hij spreekt. Hij is bevriend met Onana en heeft een verleden bij Inter. Tussen 2009 en 2011 kwam hij uit voor de Italiaanse club. Met Inter won de voormalig aanvaller onder meer de Champions League in 2010.

Zoals bekend loopt het contract van Onana bij Ajax volgend jaar zomer af. De Amsterdammers hebben lange tijd geprobeerd de doelman langer vast te leggen, maar overeenstemming over een contractverlenging werd niet bereikt. De doelman, die na zijn dopingschorsing vanaf 4 november weer inzetbaar is, zou afgelopen zomer een mondeling akkoord hebben bereikt met Inter over een transfervrije overstap.

De kans is klein dat Onana nog terugkeert onder de lat bij Ajax. Door de zware blessure van Maarten Stekelenburg en de twijfels over Remko Pasveer werd daar even over gespeculeerd, maar de van Vitesse overgekomen doelman heeft mede dankzij zijn sterke optreden tegen Borussia Dortmund in de Champions League (4-0) behoorlijk wat krediet opgebouwd.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen