Janssen en Sneijder zien slecht Ajax: "Alsof ik playstation speel"

24 november 2021, 19:49

Ajax maakt allesbehalve een sterke indruk in de eerste helft tegen Besiktas. Erik ten Hag gaf meerdere wisselspelers de kans om zich vanaf de aftrap te laten zien, maar ze belonen dat vertrouwen nog niet met een goede wedstrijd. Dat stellen Wesley Sneijder en Theo Janssen.

Noussair Mazraoui is één van de weinige basisspelers die wel mocht blijven staan tegen de Turkse club. Uitgerekend hij veroorzaakte een strafschop met een duidelijke handsbal. "Het is ongekend dat je zo naar een bal gaat", stelt Sneijder in de studio van RTL7. "Het lijkt wel alsnog hij bang is om de bal in zijn gezicht te krijgen, hij gaat echt met zijn handen naar die bal toe."

Na de openingstreffers vielen de Amsterdammers ver terug, zag Janssen. "Ajax speelt heel erg slecht. Het is een beetje alsof ik op de playstation speel. Dat kan ik niet. De eerste twintig minuten had je het gevoel dat ze goed drukzetten, daarna was het alleen maar Besiktas. Je mis echt de vaste patronen. Het elftal staat heel ver uitelkaar", stelt de analist, die vooral Mohamed Daramy ongelukkig zag spelen.

De buitenspeler kreeg een aantal goede mogelijkheden voor een doelpunt, maar hij deed er veel te weinig mee. "Hij is heel wild. Zijn pass is wild. Zijn actie is wild", stelt Janssen, die bijval krijgt van Sneijder. "Daramy is vanaf minuut één niet in de wedstrijd geweest. Dan heeft hij ongeluk dat juist hij die kansen krijgt. Ik zou hem nu wisselen, het kan alleen maar erger worden. Het is mooi geweest zo. Hij heeft 45 minuten gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen