NAC-trainer De Graaf geopereerd aan tumor: "Gelukkig vroeg bij"

13 december 2021, 17:19

NAC-trainer Edwin de Graaf is geopereerd aan een tumor. Dat laat de Brabantse club weten via haar officiële kanalen. Bekend was al dat De Graaf onlangs de wedstrijd tegen Helmond Sport aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een medische ingreep.

'Recent werd bij Edwin een tumor ontdekt en hier is hij daags voor het treffen tegen Helmond aan geopereerd' schrijft NAC in het bericht. 'Edwin was er gelukkig vroeg bij en kon snel worden geopereerd. Wel volgt nog een behandeltraject. Wanneer dat precies zal zijn en hoe het traject er uit komt te zien is momenteel nog niet duidelijk. De tumor zit lokaal en is hierdoor goed te behandelen.'

De Graaf zelf laat op de website van zijn club weten hoopvol te zijn gestemd: "Gelukkig waren we er vroeg bij en is het goed te behandelen. Ik voel me dan ook niet ziek. De enige last die ik heb is van de operatiewond. Nu is het even afwachten hoe het er verder uit komt te zien. Momenteel is er nog geen concreet behandelplan. Wanneer en hoeveel ik afwezig zal zijn in de nabije toekomst is dus nog niet bekend. Het klinkt misschien gek, maar de focus moeten we vooral op het voetbal houden."

Lees ook: NAC Breda promoveert De Graaf na vertrek Steijn

De Graaf nam vorig jaar als interim-trainer het stokje over van de bij NAC vertrokken coach Maurice Steijn. Later werd hij definitief aangesteld als coach van de club waarvoor hij als speler tussen 2006 en 2010 al uitkwam. Ondanks een stroeve competitiestart, is NAC opgeklommen tot de negende positie in de Keuken Kampioen Divisie. Dinsdag treffen de Bredanaars FC Utrecht in het bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen