'Hoogma gelinkt aan Eredivisie-terugkeer na mislukte verhuur'

21 januari 2022, 22:29   Bijgewerkt: 21 januari 2022, 22:39

Justin Hoogma speelt mogelijk snel weer bij Heracles Almelo. De verdediger werd in de eerste seizoenshelft verhuurd aan Greuther Fürth, maar wist daar niet te imponeren. Daardoor mag hij vertrekken bij de hekkensluiter van de Bundesliga.

De club huurde hem van Hoffenheim. Die club pikte hem een aantal jaar geleden op bij Heracles Almelo, waarna hij al verhuurd werd aan Sankt Pauli en FC Utrecht. Aan het begin van dit seizoen werd hij nog altijd niets als goed genoeg bevonden, waardoor de club hem nogmaals verhuurde. Nu mocht hij zich laten zien bij de promovendus van de Bundesliga. Stefan Leitl van Greuther Fürth maakt nu bekend dat Hoogma alweer mag vertrekken.

"Hij heeft zijn draai hier niet kunnen vinden. In het begin liep hij een zware blessure op en tot overmaat van ramp kwam daar nog een coronabesmetting achteraan", aldus de oefenmeester. Zaterdag speelt de nummer achttien van de competitie tegen FSV Mainz 05, maar die wedstrijd gaat al aan de neus van Hoogma voorbij. De trainer verwacht dat er snel duidelijkheid is over zijn nieuwe club. "Hij is in gesprek met een andere club."

Tijmen van Wissing van RTV Oost gaat er vanuit dat Heracles bij de verdediger uit zal komen, al wil technisch directeur Tim Gilissen niet op het gerucht reageren. Desondanks houdt de journalist vast aan zijn gevoel. 'Wees niet verrast als hij straks weer in het zwart-wit speelt.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen