Justin Hoogma na 4,5 jaar terug op het oude nest

24 januari 2022, 11:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Justin Hoogma. De nummer veertien van de Eredivisie neemt de 23-jarige centrumverdediger per direct over van TSG 1899 Hoffenheim, dat hem het afgelopen half jaar verhuurde aan Greuther Fürth. Hoogma tekent in Almelo een contract tot medio 2026.

Zo keert Hoogma terug naar de club waar het allemaal voor hem begon. De verdediger werd opgeleid door Heracles en maakte in 2017 de overstap naar Hoffenheim. Doorbreken zat er voor de verdediger niet in bij de Duitse club. De afgelopen jaren werd Hoogma enkele keren verhuurd, aan St. Pauli, FC Utrecht en Greuther Fürth.

"Het voelt alsof er niets veranderd is. Het is heerlijk om hier weer te zijn. Ik heb een hele mooie tijd in Almelo gehad en het voelt goed om weer terug te zijn", reageert Hoogma. "Ik wilde niet meer verhuurd worden en ergens langdurig tekenen. Dat ik dat bij deze mooie club, waar ik geweldige herinneringen heb, kan doen ben ik heel blij mee. Ik denk dat ik met de ervaring in meerdere competities hier iets kan toevoegen."

Technisch directeur Tim Gilissen spreekt van een buitenkans. "Justin is een speler die hier vandaan komt en de regio kent. Hij is zijn carrière hier gestart en kent de club. Bovendien is hij een sterke persoonlijkheid, brengt hij ervaring mee uit de afgelopen jaren en heeft hij voetbalkwaliteiten om ons de komende jaren vooruit te helpen. Door hem langdurig te binden voegen we een stabiele factor toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen