Van Dijk oogst lof na FA Cup-duel: "Hij is een echte gentleman"

9 januari 2022, 21:10

Virgil van Dijk heeft een goede beurt gemaakt bij de selectie van Shrewsbury Town FC. De laagvlieger uit het Engelse voetbal verloor in de FA Cup met 4-1 op Anfield. Na de wedstrijd besloot Van Dijk echter een verrassingsbezoekje te brengen aan de kleedkamer van de tegenstander.

"Virgil van Dijk kwam na de wedstrijd naar onze kleedkamer", aldus manager Steve Cotterill in gesprek met Liverpool Echo. "Hij feliciteerde ons, vertelde dat we het goed hadden gedaan, gaf zijn wedstrijdshirt weg en schudde iedereen de hand. Ik vind dat een teken van grote klasse. Hij is niet alleen een topspeler, maar ook een echte gentleman."

Shrewsbury Town mocht op bezoek bij Liverpool even ruiken aan een stunt toen Daniel Udoh voor de sensationele 0-1 zorgde. Daarna werd de nummer vijftien van de League One echter alsnog aan de kant geschoven door Liverpool. "Dit was een geweldige ervaring voor onze spelers. Je kunt hier niet vertrekken zonder het gevoel dat Liverpool een speciale club is."

Van Dijk speelde op Anfield negentig minuten mee en zag ploeggenoten Fabinho (2x), Kaide Gordon en Robert Firmino voor de doelpunten zorgen. Ook onder meer Tottenham Hotspur (3-1 tegen Morcambe FC), West Ham United (2-0 tegen Leeds United), Norwich City (0-1 tegen Charlton Athletic) en Wolverhampton Wanderers (3-0 tegen Sheffield United) bekerden door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen