Vitesse stuurt huurling al na 153 minuten terug

2 januari 2021, 15:22

Vitesse heeft de huur van Julian von Moos per direct beëindigd. De Zwitserse aanvaller keert terug naar FC Basel, dat hem in de zomer nog tot het einde van het seizoen naar Arnhem stuurde. Hij kwam naar de Eredivisie in de jacht op speelminuten, maar hij keert gedesillusioneerd terug naar zijn werkgever.

Dat maakt Vitesse bekend via de officiële kanalen. Von Moos zal hebben gehoopt op een basisplaats bij Vitesse, maar schopte het in de Eredivisie tot slechts vijf invalbeurten. In 113 minuten was hij goed voor één assist. In de Conference League mocht hij tweemaal als invaller opdraven. In die veertig minuten maakte hij eveneens weinig indruk.

Vitesse had een huurconstructie bedacht waarin het een optie had om Von Moos aan het einde van het seizoen over te nemen, maar daar zien de Arnhemmers al na een halfjaar vanaf. De aanvaller keert terug naar FC Basel. In onderling overleg tussen de clubs is besloten dat een terugkeer naar zijn geboorteland het best is voor alle partijen.

De voormalig jeugdinternational schopte het tot dertig optredens in de hoofdmacht van FC Basel. Verder speelde hij de laatste jaren voor FC Romanshorn, FC St. Gallen, Grasshopper Club Zürich en FC Wil 1900.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen