Met deze basiself waakt Ajax voor stunt van angstgegner

6 februari 2022, 15:39

Ajax start zondagmiddag in de opstelling met Lisandro Martinez en Edson Alvarez. Het duo wordt door Erik ten Hag fit genoeg beschouwd om minuten te maken tegen Heracles Almelo. Davy Klaassen en Sébastien Haller zijn de enige nieuwe namen ten opzichte van de topper tegen PSV: zij vervangen Ryan Gravenberch (ziek) en Brian Brobbey (geblesseerd).

Achter de namen van Martinez en Alvarez stond deze week een groot vraagteken omdat zij met fysieke klachten kampten. Daardoor gloorde speeltijd voor Nicolás Tagliafico, maar de Argentijnse linksback moet opnieuw plaatsnemen op de reservebank. Wel maakt Davy Klaassen zijn opwachting in eigen huis tegen Heracles. Hij is de vervanger van Gravenberch.

Ajax moet in eigen huis waken voor een stunt van Heracles Almelo, dat zich de laatste jaren ontpopte tot absolute ansgtgegner voor de recordkampioen. Zowel in Amsterdam als in Almelo zorgde de ploeg van Frank Wormuth regelmatig voor een daverende verrassing. Heracles kan de punten in strijd om handhaving nu extra goed gebruiken.

Voor Ajax gloort juist een kans om uitstekende zaken te doen in strijd om de landstitel. De ploeg van Erik ten Hag kan profiteren van de nederlaag die PSV zaterdagavond slikte tegen AZ (1-2). Bij een zege brengt Ajax het gat op vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen