Intens fluitconcert bij PSG voor Messi, Suárez reageert onthutst

13 maart 2022, 21:14

Lionel Messi moest het voorafgaand aan de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Bordeaux flink ontgelden. Hoewel de Parijzenaars met 3-0 wonnen en daarmee opnieuw een stap dichterbij de landstitel kwamen, heeft Messi nog altijd geen onuitwisbare indruk achtergelaten op de supporters.

PSG werd afgelopen week door Real Madrid uit de Champions League geknikkerd. Dat vonden de supporters klaarblijkelijk vooral de schuld van Messi en Neymar. De twee werden hard uitgefloten voorafgaand aan de wedstrijd, terwijl Kylian Mbappé juist werd toegejuicht. Hij was afgelopen week een van de weinige spelers die een hoog niveau haalden.

Luis Suárez kon zijn ogen niet geloven nadat hij het fluitconcert in Parijs voorbij zag komen. De Uruguayaan speelde jaren samen met Messi bij FC Barcelona en is goed bevriend met de superster. 'Zoals altijd heeft voetbal geen herinnering. Ik ben er altijd voor je, ik hou van je', schreef hij onder een Instagram-post.

Messi maakte in de zomer de veelbesproken overstap van FC Barcelona naar Paris Sant-Germain, waar hij nog nauwelijks belangrijk heeft kunnen zijn als doelpuntenmaker. Toch was hij in de Champions league goed voor vijf goals. In de Ligue 1 staat de teller op twee treffers. Bovendien bereidde de 34-jarige Argentijn in de competitie elf doelpunten voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen