Van Wonderen verklapt nieuwe klus, Poldervaart solliciteert ongegeneerd

18 maart 2022, 16:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Succestrainer Kees van Wonderen gaat komend seizoen hoogstwaarschijnlijk aan de slag als hoofdtrainer bij SC Heerenveen. De twee partijen worden al langere tijd met elkaar in verband gebracht en de trainer van Go Ahead Eagles heeft bevestigd dat de onderhandelingen in de afrondende fase terecht zijn gekomen.

Aan De Stentor vertelt hij dat een akkoord steeds dichterbij komt. "Het ziet er inderdaad goed uit. Ik ga ervan uit dat we er op korte termijn uit komen." Van Wonderen stuntte vorig seizoen door Go Ahead Eagles naar de Eredivisie te leiden en lijkt de ploeg er nu knap in te houden. De vraag is echter of hij met Heerenveen een stap omhoog zet, want beide ploegen hebben evenveel punten. "Dat is voor mij geen issue."

Poldervaart ziet De Graafschap zitten

De Graafschap gooide deze week trainer Reinier Robbemond eruit, waardoor er een vacature vrij is gekomen. FC Groningen-assistent Adrie Poldervaart werd genoemd als mogelijke opvolger en hij gaf bij het Dagblad van het Noorden aan daar wel oren naar te hebben. "De Graafschap is voor mij een meer dan fantastische club, door de uitstraling, de supporters, het achterland…"

"Ik ben er al een paar keer geweest en als ze bij mij uitkomen, sta ik er zeer welwillend tegenover, maar dat is logisch. Ik heb nog niets van de club gehoord en ze moeten ook eerst de zaken met Robbemond in orde maken. Ik ben vrij, dus dat zou fantastisch zijn." Eerder was Poldervaart al hoofdtrainer van Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen