'Gerrard hoopt op spectaculaire hereniging en wil Suárez halen'

27 mei 2022, 14:03
Foto: © ProShots

Steven Gerrard is van plan om Luis Suárez deze zomer naar Aston Villa te halen. De spits vertrekt namelijk transfervrij bij Atlético Madrid en daar wil men in Birmingham van profiteren. Gerrard en Suárez speelden in het verleden samen in Engeland bij Liverpool.

Volgens het Engelse medium The Telegraph gaat Villa de mogelijkheden onderzoeken om Suárez vast te leggen. De 35-jarige aanvaller heeft nog altijd regelmatig contact met Gerrard, die inmiddels als manager voor de groep staat op Villa Park. Ook Philippe Coutinho staat onder contract bij Villa en hij kent Suárez nog uit hun tijd bij FC Barcelona en Liverpool.

Suárez heeft twee eisen als het gaat om zijn nieuwe werkgever. Hij wil in een topcompetitie spelen en heeft het plan om sowieso nog in Europa te blijven. De routinier wil namelijk met Uruguay naar het WK in Qatar en moet dan wel in beeld blijven bij bondscoach Diego Alonso. Villa speelt in de Premier League, dus dat staat de bijzondere stap niet in de weg.

Villa wist zich al te versterken met Coutinho, die definitief werd overgenomen van Barcelona. Daarnaast tekenden ook verdediger Diego Carlos (Sevilla, 31 miljoen euro) en middenvelder Boubacar Kamara (Olympique Marseille, transfervrij) een contract bij de club. Suárez was achtereenvolgens actief bij Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona en Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen