'Nederlandse top drie gelinkt aan Vitesse-back Dasa'

30 mei 2022, 15:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Eli Dasa vertrekt komende zomer bij Vitesse en kan op de nodige interesse rekenen. De Israëliër staat volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic in de belangstelling van Ajax, PSV en Feyenoord. 

Volgens het Engelse medium wordt Dasa door de Nederlandse top drie gevolgd, maar heeft de rechtsachter zelf  oren naar een buitenlands avontuur. Het is niet duidelijk hoe concreet de interesse van de drie Nederlandse topclubs is, maar van interesse is in ieder geval sprake. Het contract van Dasa bij Vitesse loopt af, dus kan hij transfervrij worden opgepikt.

Mochten de Nederlandse clubs concreet worden voor de vleugelverdediger, wordt het een flinke uitdaging om hem te contracteren. The Athletic weet namelijk dat de rechtsachter over belangstelling niet te klagen heeft, maar zelf het liefst een stap naar het buitenland maakt.

De afgelopen jaren kwam Dasa in het geel-zwart uit voor Vitesse, waar hij nu gaat vertrekken. In de afgelopen drie seizoenen heeft de verdediger zich goed ontwikkeld bij de Gelderse club, waar hij vaste basisspeler was. Met goede optredens in de Conference League heeft Dasa zich ook in de rest van Europa op de kaart gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke reclame voor de speler. Niet aan Feyenoord. Geertruida en Pedersen zijn onomstreden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen