Linssen laat Feyenoord achter zich en tekent snel in Japan

7 juni 2022, 13:40   Bijgewerkt: 23 december 2022, 18:32
Foto: © ProShots

Bryan Linssen heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. De aanvaller trekt de deur van De Kuip na twee seizoenen achter zich dicht en gaat aan de slag in Japan. Daar gaat hij op korte termijn een contract tekenen bij Urawa Red Diamonds in de J1 League.

Volgens Voetbal International en 1908.nl is de deal rond, al moeten de handtekeningen nog wel worden gezet. Linssen vliegt op korte termijn naar Japan om de laatste plooien glad te strijken. Feyenoord ontvangt een transfersom voor de spits, die nog tot medio 2023 onder contract stond in Rotterdam-Zuid. Volgens Feyenoord Transfermarkt ontvangt Feyenoord ruim een miljoen euro. Linssen kwam in de zomer van 2020 transfervrij over van Vitesse.

Na Cyriel Dessers vertrekt er dus opnieuw een spits uit De Kuip. Danilo werd al gepresenteerd als nieuwe aanvalsleider van de ploeg van trainer Arne Slot. Linssen heeft op zijn beurt twee uitstekende seizoenen in dienst van Feyenoord gekend. In totaal speelde hij liefst 91 officiële wedstrijden voor de club. Daarin scoorde hij uiteindelijk 28 keer. Zijn laatste wedstrijd namens Feyenoord was de finale van de Conference League.

Nu gunt de club hem zijn gedroomde transfer naar het buitenland. Tot op heden was de geboren Limburger immers enkel actief op Nederlandse bodem. Linssen verdedigde achtereenvolgens de clubkleuren van Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse. Bij Urawa Red Diamonds komt hij in de persoon van Alex Schalk een landgenoot tegen. De aanvaller streek in de winter al neer in Japan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Bedankt Bryan Linssen en veel succes in Japan.

LowieNormaal
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ze vergeten VVV-Venlo.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Geen topper maar bedankt voor je geweldige inzet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen