AC Milan en Atalanta-Nederlanders winnen eerste competitieduel

14 augustus 2022, 10:15

AC Milan is de competitie begonnen met een driepunter. De ploeg kwam twee keer met de schrik vrij tegen Udinese, waar Bram Nuytinck in de basis begon. De landskampioen stapte na negentig minuten met een 4-2 overwinning van het veld af.

In de tweede minuut stond Milan op achterstand door een treffer van Rodrigo Becão. Hij kopte een corner van dichtbij raak, waardoor de topclub in de achtervolging moest. Theo Hernández zette de ploegen weer op gelijke hoogte vanaf de strafschopstip. Brandon Soppy maakte volgens de arbitrage een overtreding op vleugelverdediger Davide Calabria, waarna het makkelijk gegeven cadeautje werd uitgepakt door de Fransman.

Nog voor rust wisten beide ploegen nog een keer te scoren. Ante Rebic zette de 2-1 op het scorebord, maar net voor de tweede helft werd het gelijk door Adam Masina. Na de thee wist de landskampioen snel afstand te nemen door een doelpunt van Brahim Díaz. Het slotakkoord was voor Rebic, die zijn tweede van de avond maakte. Na die treffer begon het wisselen bij de Milanezen. Charles De Ketelaere en Divock Origi maakten hun debuut.

SampdoriaAtalanta Bergamo 0-2

Marten de Roon, Hans Hateboer en Teun Koopmeiners zijn het seizoen ook begonnen met een zege. De Nederlanders begonnen allemaal in de basis en zagen Rafael Tolói na iets minder dan een half uur de openingstreffer maken. Daarvoor had de thuisploeg al gescoord, maar dat doelpunt werd door de arbitrage afgekeurd wegens een overwinning. In de blessuretijd besliste invaller Ademola Lookman de wedstrijd helemaal door de tweede treffer van de wedstrijd te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen