Cukaricki komt met fraaie woorden: 'Twente hoort bij de giganten'

13 augustus 2022, 14:00
Foto: © ProShots

FK Cukaricki werd afgelopen donderdag door FC Twente uit de Conference League geknikkerd. Toch heeft club uit Servië enorm genoten van de dubbele ontmoeting met de Enschedeërs. Dat liet Cukaricki weten in een fraai dankwoord via de Instagram van de club.

Twente won op Servische bodem met 1-3 en bleek in eigen stadion vervolgens met 4-1 te sterk. 'Cukaricki heeft een grote les geleerd', is te lezen op Instagram. 'Twente hoort overduidelijk tot de groep van voetbalgiganten in Europa. Niet alleen vanwege de kwaliteit op het veld, maar door veel meer redenen. Twente is welvarender dan Cukaricki en heeft een grote historie. Ze spelen in de sterke competitie van Nederland, een van de besten van Europa.'

'Maar er zijn dingen die niet met geld te koop zijn en Twente bezit dat. Dat is wat deze club zo groot maakt. Het resultaat van de twee wedstrijden is zoals het is. Maar het mooiste is dat de spelers van Cukaricki een applaus kregen van de 22.500 supporters van Twente. Er was een fantastische sfeer zonder dat er vervelende dingen gebeurden. Misschien is het dat wij dat niet gewend zijn. De spelers en staf van Cukaricki waren een beetje onder de indruk.'

De club uit de Servische Superliga ligt er nu weliswaar uit, maar hoopt Twente in de toekomst nogmaals tegen te komen. 'Wij willen onze dank uitspreken aan Twente. We hopen dat we elkaar binnenkort nogmaals treffen in een van de Europese competities', aldus de Serviërs, die op hun beurt worden bedankt door Twente. 'Bedankt voor deze mooie woorden. We wensen jullie het beste voor de rest van het seizoen', reageert de club uit Enschede op Instagram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen