Scorende De Ligt heeft aandeel in monsterzege van sterk Bayern

21 augustus 2022, 19:23   Bijgewerkt: 21 augustus 2022, 19:30

Bayern München heeft zondagavond een monsterzege geboekt in de Bundesliga. De ploeg van Julian Nagelsmann wist op bezoek bij VFL Bochum met maar liefst 0-7 (!) te winnen. Matthijs de Ligt, die zijn basisdebuut maakte voor Der Rekordmeister was, was met een goal belangrijk voor zijn ploeg.

De regerend landskampioen van Duitsland schoot uit de startblokken in het Vonovia Rurhstadion, waar het vorig seizoen nog een zeer beschamende 4-2 nederlaag leed. Na vier minuten was al snel duidelijk dat Bayern München dit niet nog een keer zou laten gebeuren. Leroy Sané zette zijn ploeg al razendsnel op voorsprong, waarna een galavoorstelling volgde.

Het was Matthijs de Ligt die na 25 minuten spelen de 0-2 op het scorebord zette, na een hoekschop van Joshua Kimmich. Een mooi moment voor de Nederlandse verdediger, die in Bochum zijn basisdebuut maakte. Door goals van Kingsley Coman en Sadio Mané zocht Bayern München met een riante 0-4 voorsprong de kleedkamer op.

Na de rust ging de ploeg van Julian Nagelsmann vrolijk verder en wist het de score uit te breiden naar uiteindelijk liefst 0-7, waarbij Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui ruim twintig minuten mee mochten doen. Een indrukwekkende overwinning van Bayern München, dat opnieuw bewijst dat ze momenteel uitstekend in vorm zijn in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen