Utrecht biedt pechvogel herkansing; Bilate grapt na ADO-transfer

30 augustus 2022, 19:49   Bijgewerkt: 30 augustus 2022, 19:58

FC Utrecht gaat opnieuw in zee met Naoki Maeda. De 27-jarige Japanse aanvaller werd afgelopen winter al gehuurd, maar liep in zijn debuutwedstrijd tegen Ajax na een overtreding van Lisandro Martínez een zware blessure op. Hij kwam daardoor niet meer in actie, maar krijgt nu een herkansing.

Hoewel zijn seizoen al na die ene wedstrijd ten einde was, nam Maeda daarmee nog geen afscheid van Utrecht. Hij herstelde bij de Nederlandse club en hield er in de voorbereiding ook zijn conditie op peil. Volgens Voetbal International en De Telegraaf staat FC Utrecht nu op het punt om de huurovereenkomst met zijn club Nagoya Grampus met een seizoen te verlengen.

Mario Bilate naar ADO Den Haag

ADO Den Haag versterkte zich dinsdagmiddag met Mario Bilate. De 31-jarige spits, die eerder in Nederland bij Sparta, FC Den Bosch, FC Emmen, RKC Waalwijk en NAC Breda speelde, tekende transfervrij bij de ploeg van trainer Dirk Kuyt. Club en speler gingen een samenwerking aan van één jaar. 

Opvallend daarbij is dat Bilate bij de onderhandelingen aanschoof bij technisch directeur Daryl Janmaat. De aanvaller had het eind vorig seizoen als speler van NAC tijdens de play-offs nog flink aan de stok met de toenmalig verdediger van de Haagse club. Inmiddels kan hij er wel om lachen, zo bleek op Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen