'Ajax wil vervanger Antony bij Feyenoord-opponent wegkapen'

15 oktober 2022, 18:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gustav Isaksen staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De 21-jarige rechtsbuiten is dit seizoen in vorm bij FC Midtjylland en zou met zijn prestaties de interesse van de Amsterdammers hebben gewekt, zo meldt Corriere dello Sport. Volgens de Italiaanse krant zou algemeen directeur Edwin Van der Sar zelfs voorafgaand aan het de wedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip zijn interesse al kenbaar hebben gemaakt.

 

Isaksen is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Midtjylland en maakte in 2019 zijn debuut. Sinds afgelopen zomer is de Deens jeugdinternational vaste basisklant bij Midtjylland en is Isaksen aardig in vorm. In twaalf wedstrijden was hij goed voor vier doelpunten in de Deense Superliga en ook in de Europa League was Isaksen al twee keer trefzeker, waaronder tegen Feyenoord. 

In de heenwedstrijd in Denemarken was Isaksen met een knappe volley goed voor de aansluitingstreffer, waarna Midtjylland uiteindelijk alsnog op gelijke hoogte zou komen (2-2). Dankzij de twee remises tegen Feyenoord momenteel tweede in groep F van de Europa League, met een doelpunt minder gescoord dan de Rotterdammers. Na deze wedstrijd zou Van der Sar geïnformeerd hebben bij de Denen naar de situatie van Isaksen.

Vervanger Antony 

Met de komst van Isaksen zou Ajax de gewenste versterking aan de rechterkant binnen willen halen na het vertrek van Antony afgelopen zomer. De Braziliaan vertrok voor 100 miljoen euro naar Manchester United om met trainer Erik ten Hag te worden herenigd. Als vervanger voor Antony werd Lucas Ocampos op huurbasis aangetrokken van Sevilla FC, maar de Argentijn zou als rechtsbuiten niet voldoen. Ook aanvoerder Dusan Tadic kan op de rechterflank niet dezelfde prestaties neerzetten als in eerdere seizoenen, waardoor Ajax nog steeds op zoek is naar een versterking op die positie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen