'Ten Hag denkt aan spits Benfica; Letschert verkast naar Denemarken'

3 oktober 2022, 16:55   Bijgewerkt: 3 oktober 2022, 17:00
'Ten Hag denkt aan spits Benfica; Letschert verkast naar Denemarken'

Erik ten Hag hoopt de voorhoede van Manchester United komende winter te versterken met Goncalo Ramos. De 21-jarige spits maakt dit seizoen furore bij Benfica en heeft zichzelf daarmee in de kijker geschopt van diverse Europese grootmachten. Daarmee zou hij een oude concurrent van de uitblinker beroven.

Ramos is namelijk de grote ster van het Benfica van Roger Schmidt, die afgelopen seizoen nog met PSV streed tegen Ten Hag. Volgens Metro gaat Manchester United in de winterstop een poging wagen om de aanvaller naar de Premier League te halen. De 21-jarige aanvaller was in zijn eerste twaalf wedstrijden al acht keer trefzeker, terwijl hij zes goals voorbereidde.

Letschert

Timo Letschert heeft na zijn breuk met AZ een nieuwe club gevonden. Volgens BT Sport gaat de 29-jarige verdediger per direct aan de slag bij Lyngby BK, waar hij een eenjarig contract gaat ondertekenen. Letschert zat sinds eind augustus zonder club. Hij liet zijn verbintenis bij AZ ontbinden vanwege een gebrek aan speeltijd in Alkmaar.

Lyngby staat momenteel op de laatste plaats in Denemarken. Letschert speelde in het verleden bij FC Groningen, Roda JC, FC Utrecht en Hamburger SV.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen