'Ajax wil middenvelder van Boca Juniors naar Amsterdam halen'

13 december 2022, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax wacht een drukke winter. De Amsterdammers hebben een zeer teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug en zullen de selectie daarom willen versterken. Andries Noppert wordt genoemd als mogelijke nieuwe doelman, terwijl de komst van een nieuwe aanvaller ook op het verlanglijstje staat. Uit Argentinië sijpelt het gerucht door dat de regerend landskampioen van Nederland eveneens interesse heeft in de middenvelder Alan Varela.

Met dat bericht komt Julio Pavoni naar buiten althans. Volgens de journalist van TyC Sports is Ajax niet de enige club die de middenvelder van Boca Juniors naar Europa zou willen halen. Naast de Amsterdammers zijn ook Villarreal en Bayer Leverkusen geïnteresseerd in de handtekening van de 21-jarige Varela. Fabrizio Romano meldt dat Varela wordt gevolgd door clubs uit Europa, zonder namen te noemen. De Italiaanse transferspecialist weet dat er in het contract van Varela een afkoopclausule van omgerekend ruim veertien miljoen euro is opgenomen.

Álvarez

Varela is een defensieve middenvelder en daarom zou het niet gek zijn als Ajax het oog op hem heeft laten vallen. De Amsterdammers lijken nog altijd rekening te houden met een vertrek van Edson Álvarez. De Mexicaan stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, dat bereid was een slordige vijftig miljoen euro neer te tellen voor zijn komst. Ajax wilde Álvarez echter niet laten gaan. De middenvelder heeft de teleurstelling over het mislopen van zijn toptransfer nooit onder stoelen of banken gestoken en hoopt dat Chelsea zich deze winter opnieuw meldt. In dat geval zou Ajax weleens serieus kunnen worden voor Varela, die bij Boca Juniors nog een contract heeft tot de zomer van 2026.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha, Ajax wil veel, maar Ajax moet gewoon een betere coach hebben, talentjes genoeg bij Ajax.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen