Heftig: Marc Overmars opgenomen in het ziekenhuis na infarct

30 december 2022, 16:58
Heftig: Marc Overmars opgenomen in het ziekenhuis na infarct

Marc Overmars is in de nacht van donderdag op vrijdag opgenomen in het ziekenhuis met een 'licht infarct', zo schrijft zijn club Royal Antwerp FC in een kort statement op Twitter. De directeur voetbalzaken van de Belgische topclub raakte onwel en is direct naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels gaat het weer beter met de voormalig topaanvaller.

Het is niet duidelijk of Overmars inmiddels weer thuis is, maar het gaat naar omstandigheden wel goed met de beleidsbepaler. 'Marc en zijn familie focussen op zijn herstel en wensen verder geen commentaar te geven', schrijft Antwerp op Twitter. 'RAFC wenst Marc alvast veel beterschap!' Overmars is bezig aan zijn eerste jaar bij de Belgische topclub.

Ajax en Overmars gingen afgelopen februari uit elkaar nadat bekend werd dat de oud-directeur voetbalzaken zich gedurende een langere periode schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Dat varieerde van ongepaste appjes tot het sturen van foto's van zijn edele delen. Ajax confronteerde Overmars ermee en dwong hem om zelf op te stappen.

Antwerp FC

Lang zat Overmars niet zonder club. Enkele weken na zijn vertrek bij Ajax besloot Overmars in te gaan op de avances van Antwerp FC. Bij die club stelde Overmars Mark van Bommel aan als nieuwe coach en haalde hij Vincent Janssen terug naar de Europese velden. Met Antwerp bezet Overmars momenteel de derde plaats in de Belgische competitie.

Overmars, die in maart tekende bij Antwerp, beschikt over een meerjarige verbintenis bij de Belgische kampioenskandidaat.

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
avatar

Sterkte Marc

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Sterkte dappere strijder .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen