Drama: nieuwe blessure Reece James, personal trainer is woest

28 december 2022, 21:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opnieuw dramatisch nieuws voor Chelsea-verdediger Reece James. De Engelse club meldt op de clubkanalen dat de rechtsback is uitgeschakeld door een knieblessure. Hierdoor mist James de belangrijke duels tegen Manchester City en Liverpool. Eerder miste James het WK in Qatar wegens de knieblessure.

Volgens trainer Graham Potter was James dinsdagavond fit genoeg om mee te spelen tegen Bournemouth (2-0 winst). Dit liep echter niet goed af en James viel vroegtijdig uit. De 47-jarige trainer was van plan om James een uur te laten spelen. Echter kon de rechtsback het niet meer volhouden na zo'n 52 minuten en moest noodgedwongen vervangen worden door Cesar Azpilicueta.

De nieuwe kwetsuur betekent slecht nieuws voor de nummer acht van de Premier League. James, die in de wedstrijd tegen Bournemouth nog uitstekend speelde, mist hierdoor in ieder geval een aantal belangrijke wedstrijden. Chelsea treft deze maand onder andere tweemaal Manchester City (in de competitie en in de FA Cup) en één keer Liverpool.

Rampzalig jaar

Het seizoen van James verloopt tot dusverre rampzalig. In oktober raakte de rechtsback geblesseerd aan zijn knie en dat koste hem het wereldkampioenschap. De Engelsman geeft aan dat 2022 het zwaarste jaar van zijn carrière was. "De blessure heeft forse impact gehad op mijn mentale gezondheid, maar ik moet ermee zien te leven", is te lezen in zijn statement.

Instagram-story

De personal trainer van Reece James, James Ralph, plaatste woensdagavond een Instagram-story die ogenschijnlijk gericht was op het besluit van Potter om zijn pupil toch op te stellen. "Ik moet mijn tong eraf bijten ondanks ik een hoop dingen te zeggen heb", was te lezen in het bericht. De story is na enkele uren echter ook alweer verwijderd van zijn account.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen