Video: FIFA blikt uitgebreid terug op handsbal Suarez in 2010

2 december 2022, 15:37
Video: FIFA blikt uitgebreid terug op handsbal Suarez in 2010

Luis Suarez maakte zich in Ghana voor het leven impopulair door in 2010 met de hand een doelpunt te voorkomen in de achtste finale van het WK in Zuid-Afrika. De toegekende strafschop werd vervolgens gemist door Asmoah Gyan, waarna Uruguay via penalties alsnog naar de halve finale ging. Nederland was daarin met 3-2 te sterk voor de Zuid-Amerikanen. Twaalf jaar later treft de toenmalige Ajacied dezelfde tegenstander in het laatste groepsduel in Qatar. De Uruguayanen moeten winnen om door te gaan naar de laatste zestien, al is het daarbij nog steeds afhankelijk van de uitkomst van het duel tussen Zuid-Korea en Portugal. De FIFA blikt voorafgaand aan het duel van vandaag nog één keer terug op hét beslissende moment van 2010.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen