Chelsea heeft Fransman binnen maar is nog niet uitgewinkeld

1 januari 2022, 16:15
Chelsea heeft Fransman binnen maar is nog niet uitgewinkeld

Chelsea gaat zich versterken met Benoît Badiashile. De 21-jarige Fransman zal voor 37 miljoen euro over gaan komen van AS Monaco, mits hij de medische keuring doorstaat. Met het aantrekken van Badiashile is de Londense club echter nog lang niet klaar op de winterse transfermarkt. 

Afgelopen zomer raakte Chelsea met Andreas Christensen (naar FC Barcelona) en Antonio Rüdiger (naar Real Madrid) twee ervaren centrale verdedigers kwijt. De club haalde Wesley Fofana (Leicester City) en Kalidou Koulibaly (Napoli) daarvoor terug, en bechikt daarnaast ook nog altijd over Thiago Silva, die inmiddels 38 is maar nog altijd een belangrijke pion is voor trainer Graham Potter. 

Omdat Fofana langdurig geblesseerd is, wilde Chelsea zich deze winter versterken met een extra centrale verdediger en die heeft het in Badiashile dus gevonden. Eerder deze week werd ook de komst van aanvaller David Datro Fofana (Molde FK) al aangekondigd. Toch lijkt het er sterk op dat de huidige nummer negen van de Premier League daarmee nog niet uitgewinkeld is. 

Meer op komst?

The Blues hebben namelijk goede hoop op de komst van Enzo Fernández van Benfica. De Argentijn speelde zich op het WK in Qatar in de kijker van verschillende topclubs maar Chelsea zou komende week met de Portugese topclub in onderhandeling gaan met als inzet een directe overgang van de middenvelder. Ook zijn landgenoot Alexis Mac Allister (Brighton) zou op het verlanglijstje van Potter staan, terwijl de club ook in de markt zou zijn voor de Oekraïense vleugelaanvaller Mikhailo Mudryk, die ook wordt begeerd door stadgenoot Arsenal. 

Lees ook: Arsenal en Chelsea azen op peperdure versterkingen in de winter

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen