'Feyenoord informeert bij FC Emmen over defensieve versterking'

4 januari 2023, 14:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is door de blessure van Gernot Trauner op zoek naar een tijdelijke vervanger, daarbij is de club onder andere uitgekomen bij Miguel Araujo van FC Emmen. De Peruviaanse verdediger van de Drentse voetbalclub zou moeten dienen als een tijdelijke vervanger van de Oostenrijker. 

Door de blessure van Trauner en een eventueel vertrek van Lutsharel Geertruida is Feyenoord er op gebrand om een degelijke vervanger te strikken. Jacob Rasmussen en Mats Wieffer zouden ook op Trauners positie kunnen spelen, maar Arne Slot steekt zijn wens voor een nieuwe rechter centrale verdediger niet onder stoelen of banken. Volgens Voetbal International is Slot in die zoektocht uigekomen bij Araujo. 

Lees ook: 'Feyenoord ziet vervanger Trauner in Frankrijk; ook interesse Ajax'

Trauner raakte flink geblesseerd aan zijn knie tijdens de WK-break. "Binnen twee tot drie maanden wil ik weer op het veld staan en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dit seizoen nog in actie ga komen. We moeten nu nog even beslissen wanneer de operatie plaats gaat vinden, want ik probeer al een tijdje om ertussen te komen", stelde hij toendertijd. Feyenoord speelt aanstaande zondag de eerste competitiewedstrijd van 2023 tegen FC Utrecht. 

Naast Araujo zouden FC Twente-verdediger Mees Hilgers en FC Groningen-verdediger Neraysho Kasanwirjo ook genoemd worden als eventuele - tijdelijke - vervangers van Trauner. Feyenoord kan geen grote transfersommen neerleggen voor een vervanger van de Oostenrijkse stormram, maar zal proberen van een buitenkansje gebruik te kunnen maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen