Geen winnaar bij kraker Premier League; Brighton sloopt Everton

3 januari 2023, 22:40
Geen winnaar bij kraker Premier League; Brighton sloopt Everton

Arsenal is er dinsdagavond niet in geslaagd om drie punten te pakken tegen Newcastle United. De koploper van de Premier League kwam in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen de verrassende nummer drie. Brighton & Hove Albion en Fulham wisten op hun beurt wel te winnen.

Arsenal - Newcastle United 0-0

De kraker tussen koploper Arsenal en nummer drie Newcastle United heeft dus geen winnaar gekregen. In het eigen Emirates Stadium slaagden The Gunners er niet in om de defensie van The Magpies, met Nederlander Sven Botman, te laten capituleren. Ondanks het doelpuntloze gelijkspel is er voor Arsenal weinig aan de hand. De manschappen van manager Mikel Arteta is nog altijd de trotse koploper. Achtervolger Manchester City kan het gat aanstaande donderdag op bezoek bij Chelsea verkleinen naar vijf punten.

Everton - Brighton & Hove Albion 1-4

Het uitstekend presterende Brighton & Hove Albion had in Liverpool geen enkele moeite met het kwakkelende Everton. Kaoru Mitoma hielp de bezoekers binnen het kwartier al aan een 0-1 voorsprong. Na de thee sloeg Brighton keihard toe in een tijdsbestek van zes minuten. Tussen de 51e en 57e minuut werd de voorsprong uitgebreid naar 0-4. Evan Ferguson, Solomon March en Pascal Gross zorgden voor de treffers. De eretreffer van Demerai Gray kwam veel te laat voor The Toffees.

Leicester City - Fulham 0-1

Net als Everton moet ook Leicester City vooral naar beneden blijven kijken in de Premier League. De landskampioen van 2016 kent tot nu toe een teleurstellend seizoen en staat vooralsnog slechts drie punten boven de gevreesde degradatiestreep. Ook de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar bleek geen succes voor Leicester. Een vroege treffer van Aleksandar Mitrovic bleek voor Fulham, dat met Kenny Tete aantrad in het King Power Stadium, genoeg om de punten mee naar Londen te nemen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen