Blessure: een optie minder voor Koeman op de rechtsbackpositie

12 februari 2023, 13:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hans Hateboer moet vermoedelijk de rest van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. De rechtervleugelverdediger van Atalanta Bergamo heeft zaterdagavond op bezoek bij Lazio Roma mogelijk een gescheurde kruisband op. Hierdoor heeft bondscoach Ronald Koeman weer een optie minder voor de rechtsbackpositie.

Voor Hateboer kwam er na een uur spelen een einde aan de wedstrijd. De blessure moet nog nader bepaald worden, maar er wordt gevreesd voor een gescheurde kruisband. Hierdoor moest hij zich laten vervangen door Merih Demiral. Sportief gezien werd het een goede avond voor de Italianen, want er met 0-2 gewonnen in Rome.

Lees ook: AZ-verdediger Beukema kan Schuurs-route volgen

De Groninger speelt al zes jaar vast in het eerste van Atalanta. Hij heeft al veel wedstrijden mogen spelen, inmiddels staan er al 213 officiële duels op zijn naam. Sinds Hateboer bij de ploeg is gekomen is de club steeds beter gaan draaien. Met als succes een plek in de kwartfinale van de Champions League in het seizoen 2019-2020.

Oranje

Onder de vorige periode van Koeman heeft Hateboer vaker mee mogen doen. Bij deze bondscoach maakte de oud-speler van FC Groningen zijn debuut voor Oranje. Daarom zou de ploeggenoot van Nederlanders Teun Koopmeiners en Marten de Roon wel gedacht hebben aan een comeback bij het Nederlands Elftal dit seizoen. Alleen zit dat er waarschijnlijk dit seizoen niet meer in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen