Brobbey 30 uur na dubbelslag in actie in Keuken Kampioen Divisie

6 februari 2023, 19:30
Brobbey 30 uur na dubbelslag in actie in Keuken Kampioen Divisie

Brian Brobbey staat maandagavond in de basis bij Jong Ajax in de wedstrijd tegen koploper PEC Zwolle. Het is voor het eerst dit seizoen dat de 21-jarige spits moet opdraven in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd tussen Jong Ajax en PEC Zwolle gaat om 20.00 uur van start.

Brobbey kwam zondag nog in actie tegen SC Cambuur. Niet als basisspeler, want John Heitinga koos voor Dusan Tadic in de punt van de aanval. Laat in de tweede helft mocht Brobbey wel nog even meedoen. Dit deed hij niet onverdienstelijk, want de veelscorende spits schoot er nog twee goals in.

Naast Brobbey zijn er ook nog andere spelers die gisteren meededen tegen Cambuur die vanavond in actie komen. De in Leeuwarden debuterende Jorrel Hato doet samen met Kian Fitz-Jim mee tegen de koploper uit Zwolle.

De afgelopen keer dat deze ploegen elkaar troffen in Zwolle werd het 1-1. Jasper Schendelaar kreeg die wedsrijd al in de twaalfde minuut rood. Door doelpunten van Haris Medunjanin en Kristian Hlynsson werd de eindscore bepaald met een uitslag van 1-1.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen