Ten Hag maakt uitzondering tijdens persconferentie: "Het was een geweldige avond"

22 februari 2023, 13:56   Bijgewerkt: 22 februari 2023, 14:15

Erik ten Hag is Sir Alex Ferguson dankbaar voor het etentje dat hij dinsdagavond had met de voormalig manager van Manchester United. Een dag na zijn ontmoeting met de legendarische oefenmeester van The Red Devils werd hem in een overvolle perszaal gevraagd naar het desbetreffende moment. Hoewel hij normaliter niet afwijkt van de eerstvolgende tegenstander, deed hij dat ditmaal wél.

In aanloop naar het Europa League-duel met FC Barcelona werd de coach woensdagmiddag gevraagd naar de ontmoeting met Ferguson. Een kleine glimlach verscheen rond de mond van de Nederlandse coach. "Het is massive voor mij om zijn steun te hebben. Het was een geweldige avond", zei Ten Hag tegen de massaal uitgelopen media, waaronder FCUpdate.nl. "Het geeft altijd een goed gevoel om met mensen met veel ervaring en kennis te mogen praten. Het is heel fijn dat hij die kennis ook wil delen."

De ontmoeting kwam uiteindelijk via de sociale kanalen naar buiten en dus werd Ten Hag ernaar gevraagd. "Het is heel fijn dat hij Manchester United wil helpen. Hij steunt de club nog altijd. Manchester United, dat is zijn club. Daar is hij aan verbonden", verduidelijkte de Nederlander. "En ook hij kijkt enorm uit naar de wedstrijd tegen FC Barcelona donderdagavond."

Door: Nathan Sprey & Vincent Houttuin

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen