Verloren schoen van bedrijvige Depay 'helpt' Atlético Madrid

18 maart 2023, 22:58

De wedstrijd tussen Memphis Depay en Justin Kluivert is uitgelopen op een overwinning voor de aanvaller van Atlético Madrid. In het Wanda Metropolitano won Atlético met 3-0, waardoor het stevig op de derde plaats staat in LaLiga. Zondag spelen de nummers één (FC Barcelona) en twee (Real Madrid) tegen elkaar. 

Depay scoorde niet, maar was wel een van de meest bedrijvige spelers op het veld. Na een kwartier tikte hij de bal terug op Marcos Llorente, die naast schoot; even daarna gaf Depay een voorzet op Antoine Griezmann, wiens kopbal niet krachtig genoeg was. Depay was in de twintigste minuut het eindpunt van een prachtig uitgespeelde aanval, maar stuitte van dichtbij op keeper Giorgi Mamardashvili.

Yannick Carrasco en Llorente kregen goede kansen, alvorens eerstgenoemde de marge na de pauze verdubbelde. Een tegendraadse kopbal van invaller Thomas Lemar betekende vervolgens de 3-0. Namens Valencia schoot Samuel Lino nog tegen de paal, maar Atlético hoefde zich nooit echt zorgen te maken om een comeback van de nummer zeventien van LaLiga.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen